Hur populärt är Facebook egentligen?

by Admin 2015-06-23 16:08:00

Facebook är ett märkligt fenomen. Appen har laddats ner av miljarder människor och det känns som att i stort sett alla har ett konto. Det kan föra ihop människor från olika länder och har ett perfekt verktyg för evenemang. Men det är också det sociala medium som flest av mina vänner pratar illa om. Facebook kommer dö ut har jag hört väldigt många gånger. Samtidigt växer företaget och blir mäktigare för varje dag.

Frågan jag tror man måste ställa sig är vad som ska ta över? Instagram har de kvalitativa bilderna, Snapchat har de kvantitativa bilderna, Vine har filmerna, Twitter har texten och Skype har chatten/videosamtalen, men Facebook har kombinationen. Även jag har sagt att Facebook borde dö ut snart, men jag gissar på att det först måste komma fram en värdig ersättare för det. Och då jag är ytterst tveksam till att den ersättaren blir Google+ har jag svårt att se vad som ska slå ut Facebook. Kanske kommer Facebook vinna på att de redan är så stora, kanske kommer det en uppstickare som exploderar när som helst. Det återstår att se.

Personligen hoppas jag att jag ska kunna dra ner på sociala medier helt och hållet, och så länge Facebook är på nedgång vad gäller kvaliteten kan jag bara se det som en positiv sak. 

About the author

Name of author Author name
Something about me and what I do.

E-mail me Send mail

Calendar

<<  maj 2018  >>
tiontofr
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

View posts in large calendar

Pages

  Recent posts

  Recent comments

  Don't show

  Authors

  Categories


  Disclaimer

  The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in anyway.

  © Copyright 2018

  Sign in