Antivirus - skydda dig

by Admin 2016-12-28 11:15:00

Igår hade vi en diskussion om det här med säkerhet och antivirus antivirusprogram är lika aktuellt som det var för bara ett par år sedan. Det känns som att det förr var väldigt viktigt med antivirusprogram men idag är det en självklarhet att det ska finnas. Jag vet att OS inte har i närheten lika många virus och trojaner som Windows, även om det ibland förekommer skadeprogram även för OS. Apple har inbyggda säkerhetsfunktioner i systemet vilket gör att det är ett säkrare val att köpa deras produkter. Däremot finns det så många gratis antivirusprogram idag, det gäller bara att hitta rätt. Jag äger en PC som jag nyligen har omformaterat. Har haft datorn väldigt länge och det börjar bli dags för en ny. Har ni några tips på en bra PC som kommer att användas för gaming så får ni mer än gärna kontakta mig. :) Skulle även behöva lite tips på bra antivirusprogram som inte kostar allt för mycket! 

Tack på förhand! 

Varför är digital marknadsföring så viktigt?

by Admin 2016-12-02 14:53:00

Syns du inte så finns du inte är ett argument som används flitigt. Vilket inom digital marknadsföring numera är viktigare än någonsin, speciellt med tanke på all digitalisering som hela tiden sker i samhället. Digital marknadsföring innefattar allt från hemsidor och webbutiker till sociala medier samt annonsering. Varje dag besöker miljontals människor de olika digitala medierna i olika syften. Därför måste man vara medveten om hur viktigt det är och hur stor del av sin marknadsföring man bör satsa på just digitala kanaler. Detta för att inte gå miste om potentiella besökare till sin sajt.

About the author

Name of author Author name
Something about me and what I do.

E-mail me Send mail

Calendar

<<  mars 2018  >>
tiontofr
2627281234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

View posts in large calendar

Pages

  Recent posts

  Recent comments

  Don't show

  Authors

  Categories


  Disclaimer

  The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in anyway.

  © Copyright 2018

  Sign in